Next test

Rasanya bagi pelajar fakulti mekanikal UTM, semua test dah berlalu sebelum cuti. Tapi nampaknya saya still ada 2 test yang perlu dilalui untuk minggu ni…

25.08.08
8.00 pagi
Aras 2, DSI
TEMUDUGA BIASISWA SKIM LATIHAN TENAGA PENGAJAR TEKNIKAL

28.08.08
11.00 PAGI
UTHM
UJIAN BERTULIS BIASISWA SLTP 

Harapan untuk interview ni dapat dilalui dengan baik dan penuh ketenangan..InsyaAllah🙂 …semoga Allah permudahkan segalanya…so preparation kene wat dari segi mental dan fizikal…huhuhu

Alhamdulillah untuk interview ni, tak de tuang kelas…Untung gak dapat jalan ke U orang…😉

6 Responses

  1. Ok, tak paham… Apakah yang atas dan apakah pulak yang bawah?

  2. Salam..
    search dlm internet but then terjumpa ur site..just ingin bertanya..
    sy nanti akn amek gak temuduga SLTP tu..
    how’s urs?
    ok ke..
    sy dr upm..but then upm x state pape lg pasal temuduga..
    dunno what to prepare..
    tq if sudi nak share..

  3. To mashizaki
    yang atas 2…temuduga secara lisan…yang bwh 2 ujian bertulis a.k.a. ujian medsi…tanya ttg personaliti kita…soalan objektif

    To Naqiah
    Dah reply kat emel…

  4. ermm..sy pon bru nk p intrvw..
    camne ekh nnt mnse intrvw???
    dorg tye psl pe??
    in bi ke sume??

    apa yang saya pernah lalui, terpulang kepada interviewer tu untuk tanya soalan sama ada dlm BM atau BI. Kalau ditanya BI, jawab dlm BI. Kalau di tanya BM, jawab BM. Satu lagi, dalam interview tu ada sesi mengajar. So be prepared. Just teach a simple thing but it make the interviewer understand…jangan gelabah…

  5. Aslmkm..sye jgk akn tmuduge untk sltp 17.8 ni..
    brdebar..
    x thu lh ye nk tye ape ni

    anyway…good luck!!!😉

  6. sy interview 18.8 nih. takutnyee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: